Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Fasade

Med mange års erfaring tilbyr vi løsninger som er best egnet deg, enten det er bolig- eller næringsbygg. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.

Fasader

Vi hjelper deg med å finne den perfekte løsningen for deg og ditt bygg. Vi rådgiver deg i å velge riktige materialer, farger og form slik at fasaden du får passer inn med resten av bygget. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, vi hjelper deg gjerne. 

Fasade båntekking på kirkespir

Tidligere fasadejobber vi har utført!

Hvordan vi jobber

01.

Gratis befaring

Du bestiller en befaring, enten via nettsiden eller så kan du ringe inn. Vi kommer til deg og utfører en gratis befaring. Befaringen er gratis dersom du er innen 30km fra Flekkefjord.

02.

Tilbud

Deretter vil våre kollegaer regne ut hva det kommer til å koste, og så tilbyr vi deg en pris. 

03.

Installasjon

Etter at du har godtatt tilbudet vårt, begynner vi installasjonen som avtalt. Dersom du har lyst å installere det selv, er det også mulig. 

04.

Inspeksjon

Til slutt tar vi en inspeksjon for å se at alt virker som det skal, og slik at du som kunde skal få minst mulig problemer senere!

Trenger du en gratis befaring?

Vi tilbyr gratis befaringer til hver av våre tjenester. Vi hjelper deg med alt! Trykk på knappen under for å komme til kontaktskjemaet. Vi kontakter deg så fort vi har mulighet. Vi tilbyr gratis befaring til alle innen 30km fra Flekkefjord.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer