Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Blikk og beslag

I vårt eget blikkenslagerverksted kan vi hjelpe deg med alt innen blikk og beslag. Vi er spesialister innen båndtekking, takrenner og mer.

Hva gjør en blikkenslager?

Våre dyktige håndverkere hjelper deg med å finne de riktige materialene og den beste løsningen, som holder lengst og takler det norske klimaet, både på sommerstid, vinterstid og tiden i mellom!

Takrenner

Vi tilbyr takrenner i stål, aluminium, kobber og sink. Takrennene og nedløpsrørene vi monterer har som mål å komplimentere utseende på huset eller hytten din samtidig som de effektivt gjør jobben de skal. Vi leverer i forskjellige farger som hvit, svart, rød, sølv, ubehandlet aluminium, sink og kobber. 
kobber båndtekking og takrenne

Forskjellige takrenner

Aluminiumtakrenner

Aluminiumstakrenner er den vanligste typen vi leverer idag. De holder godt og tåler det norske klimaet. Vi leverer disse i forskjellige farger, for eksempel rød, svart og hvit.

takrenne i kobber montert av lister blikk i kvinesdal

Kobbertakrenner

Kobber er det materialet som har lengst levetid. Kobber har en estetisk farge og passer til både nye og eldre bygg. Dersom du har et kobbertak er det viktig å velge kobbertakrenner.

Sinktakrenner

Etter en stund vil sinktakrenner få en ettertraktet grånyanse, som vil reflektere og gjenspeile himmelens skiftende fargespill. Sink holder godt og har høy gjennvinningsgrad. Takrennene kommer til å bli penere og penere jo lengre de er ute.

Ståltakrenner

Topprekkebeslag

Er du lei av å male topprekken om og om igjen? Vi lager beslaget i fargen du ønsker. Vi produserer enkle og effektive topprekkebeslag, som kan tilpasses alle rekkverk.  Vi er svært fleksible, så det er bare å ta kontakt så fikser vi det!

Topprekkebeslag montert på rekkverk levert av Lister Blikk.
Båndtekking av tak med sink. Arbeid utført av Lister Blikk

Båndtekking

Båndtekking sørger for et fullstendig tett og robust tak.  Med dobbel fals båndtekking er taket sikret mot lekkasjer. Vi båndtekker med flere metaller, men hovedsakelig med kobber og sink. Vi båndtekker også fasader.
 
I verkstedet vårt tilpasser vi båndtekkingen for deg, slik at resultatet blir optimalt og enkelt å rengjøre i fremtiden. 
 

Stor fleksibilitet

Vårt lokale verksted gir oss muligheten til å være ekstremt fleksible. Vi kan hjelpe deg med omtrent alt. Vi leverer takstiger, vindusbeslag, peisplate til gulv, snøfangere og mye annet. Vi leverer for eksempel blomsterpotter av blikk, som vist på bildet til høyre, benkeplater, lampeoppheng av messing og mye mer.

Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne!

Blikk og beslag tjenester av Lister Blikk.

Sjekk ut forskjellige beslag vi har laget tidligere!

Hvordan vi jobber

01.

Gratis befaring

Du bestiller en befaring, enten via nettsiden eller så kan du ringe inn. Vi kommer til deg og utfører en gratis befaring. Befaringen er gratis dersom du er innen 30km fra Flekkefjord.

02.

Tilbud

Deretter vil våre kollegaer regne ut hva det kommer til å koste, og så tilbyr vi deg en pris. 

03.

Installasjon

Etter at du har godtatt tilbudet vårt, begynner vi installasjonen som avtalt. Dersom du har lyst å installere det selv, er det også mulig. 

04.

Inspeksjon

Til slutt tar vi en inspeksjon for å se at alt virker som det skal, og slik at du som kunde skal få minst mulig problemer senere!

Trenger du en gratis befaring?

Vi tilbyr gratis befaringer til hver av våre tjenester. Vi hjelper deg med alt! Trykk på knappen under for å komme til kontaktskjemaet. Vi kontakter deg så fort vi har mulighet. Vi tilbyr gratis befaring til alle innen 30km fra Flekkefjord.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer