Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Om oss

Lister Blikk sine ansatte samlet på et tak de har jobbet på

Lister Blikk AS

Vi er et blikkenslagerfirma som holder til i Flekkefjord, Agder. Arbeidsområdet er hovedsakelig i Listerregionen og omegn. 

Erling og Werner startet Lister Blikk i 2011 som den eneste blikkenslageren i Flekkefjord. Vi har over 60 år med erfaring innenfor yrket. Erling jobber i dag hovedsakelig i verkstedet vårt som produksjonsansvarlig, mens Werner er daglig leder og gjør den administrative jobben. 

Vi har dyktige medarbeidere som har spesialisert seg innenfor de forskjellige feltene vi jobber i.

Vi gjør alt i fra taktekking til rekkverk til ventilasjon til varmepumpe og mer. Vi utfører arbeidet vårt med stor stolthet og setter stort fokus på å prioritere ditt behov. Vi er veldig tilbøyelige og utfører nesten alt innenfor blikkenslageryrket, kontakt oss hvis det er noe du lurer på!

Vår visjon

Å være den mest kundefokuserte og anbefalte blikkenslageren i Lister. For å nå dette målet garanterer vi eksepsjonell byggkvalitet, innovasjon og å alltid vende blikket mot kundens behov.

 

Portrett av Werner, Lister Blikk sin Daglig Leder

Werner Jakobsen

Daglig leder. 

Portrett av Erling, Produksjonsansvarlig for Lister Blikk

Erling Narvestad

Produksjonsansvarlig

Jon Eric Robinson

Blikkenslagersvenn / Varmepumpe

Dag Tønnessen

Blikkenslager

Lars Even Edvardsen

Spesialarbeider rekkverk

Stolt medlem av

Følg oss på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert på hva vi gjør!

Trenger du en gratis befaring?

Vi tilbyr gratis befaringer til hver av våre tjenester. Vi hjelper deg med alt! Trykk på knappen under for å komme til kontaktskjemaet. Vi kontakter deg så fort vi har mulighet. Vi tilbyr gratis befaring til alle innen 30km fra Flekkefjord. 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer