Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Tjenester

Vi gjør alt i fra taktekking til rekkverk til ventilasjon og varmepumpe og mer. Ta en titt under.

Blikk og beslag

I vårt eget blikkenslagerverksted kan vi hjelpe deg med alt innen blikk og beslag. Vi er spesialister innen båndtekking, takrenner og mer. Vi jobber med blikk, sink og kobber!

Pipehatt og kledning

Våre pipekledninger og hatter er speisallaget for det brutale været Norge har å by på. Vi tilbyr pene løsninger av blikk, sink og kobber. 

Rekkverk og levegg

Vi tilbyr en variasjon av forskjellige rekkverk og levegger, både med og uten glass. Sjekk ut hvilke typer rekkverk vi produserer.

Tak- og terrassetekking

Våre eksperter hjelper deg med å sikre taket og terrassen mot varmetap og lekkasjer! Vi hjelper deg også med omlegging av tak!

Fasade

Med mange års erfaring tilbyr vi løsninger som er best egnet deg, enten det er bolig- eller næringsbygg. Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne.

Ventilasjon

Et godt inneklima forbedrer vår hverdag. Vi monterer ventilasjon i bolig- og næringsbygg! 

Varmepumpe

Vi selger en rekke varmepumper. Vi hjelper deg å velge den som passer best til ditt hus! Det er bare å ta kontakt!

Service

I tillegg så tilbyr vi service på en rekke tjenester. Vi tilbyr service av ventilasjonsanlegg, varmepumper, tak og mer. 

Trenger du en gratis befaring?

Vi tilbyr gratis befaringer til hver av våre tjenester. Vi hjelper deg med alt! Trykk på knappen under for å komme til kontaktskjemaet. Vi kontakter deg så fort vi har mulighet. Vi tilbyr gratis befaring til alle innen 30km fra Flekkefjord.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer