Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Utstyr terrassen din med et pent rekkverk med hev og senk funksjon!

Trenger du et nytt rekkverk? 

Beskytt deg selv mot vind!

Med dette stilrene rekkverket som er omringet av glass, kan du nyte en fredelig sommerdag på terrassen uten vind, samtidig som du bevarer den gode utsikten. Enten du er privatperson som vil «spice» opp terrassen eller en restaurant som ønsker at kundene skal få den beste opplevelsen, så passer dette perfekt for deg. Rekkverket har en enkel hev og senk funksjon som fungerer automatisk! Se videoen!

Vi tilbyr også gratis befaring og du vil alltid kunne få et kostnadsfritt tilbud, samt betalingsutsettelse på opptil 180 dager

Tilpass hevingen slik den passer deg best

Vi leverer tre typer av dette rekkverket!

Høydejusterbart for bakkenivå og balkong

Hev/senk rekkverket har automatisk funksjon slik at du kan slappe helt av. Rekkverket er pent og stilrent som gjør at den passer alle hus og uteplasser. Grunnet justerbarheten vil du alltid ha en plass utenfor hvor du kan tilby familien og gjester et værsikkert utendørs område.  Vi anbefaler at glassrekkverket blir montert på et av de følgende underlagene: Tre, betong eller stål. 

Dersom du ønsker rekkverket på bakkenivå, vil topp og bunndel monteres i herdet glass. 
Hvis du skal ha rekkverket på balkong, vil det bli brukt lamellglass på bunndelen. Den bevegelige delen vil fortsatt være montert med herdet glass.

Vi kan også montere en dørfunksjon hvis det er ønskelig.

Ikke-justerbart for bakkenivå og balkong

Dersom du bare ønsker dette pene rekkverket uten hev/senk funksjonen, så er det også et veldig godt kjøp. Det stilrene utseende gjør det mulig å kombinere med mange forskjellige stiler og dekor, enten det skulle være på en uteplass eller en balkong. 

De kan også kombinere dette rekkverket med det justerbare for å kunne designe uteplassen akkurat slik du ønsker. 

Innsiden av rekkverket

Dersom du allerede har et rekkverk som du ikke vil bytte, er det fortsatt mulighet for deg å skjerme vinden. Vi setter nemlig opp glassrekkverket innenfor rekkverket ditt.

Dette glassrekkverket vil bestå av en hev/senk funksjon, der du trykker ned rekkverket og så hever den seg automatisk. En super enkel men effektiv metode å skjerme bort vind! Nyt enda flere dager ute i sola uten å tenke på at vinden skal ødelegge!

Høyde på rekkverket

Høyden på rekkverket vil være av 1100mm herdet glass. Den bevegelige delen vil bestå av 800mm herdet glass som utgjør en totalhøye på 1900mm. Da vil du kunne blokkere ut omtrent all vind og fortsatt kunne nyte sommerdagene! Vi anbefaler at glassrekkverket blir montert på et av de følgende underlagene: Tre, betong eller stål. 

Skaff deg et rekkverk du fortjener!

Ønsker du mer informasjon? Eller har du allerede bestemt deg? Kontakt oss under så hjelper vi deg gjerne!

Dersom du har noen ønsker eller tilleggsinformasjon.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer