Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Pipekledning og hatt

Våre pipekledninger og hatter er speisallaget for det brutale været Norge har å by på. Vi tilbyr pene løsninger av blikk, sink og kobber. 

Pipekledning

I verkstedet vårt produserer vi pipekledning du ønsker. Vi tar imot ønsker og deretter gir deg anbefalinger slik at du kan få akkurat den pipen du ønsker. Vi leverer hele pipekledningen, som innebærer selve pipen og pipehatt.

Pipekledningen vi produserer er kondens- og lydisolerende. 

Se under for noen eksempler på forskjellige løsninger vi leverer. 

pipekledning med pipehatt

Forskjellige eksempler til pipehatt

Mekanisk pipevifte

Denne er perfekt for hus som har dårlig eller ingen trekk. Hatten er elektrisk og hjelper til med avsug i pipa, slik at all røyken enkelt forsvinner ved fyring. Også kalt en røyksuger.

Buet pipetak

Et pipetak er med på å beskytte pipen mot snø og regn. Et buet pipetak hjelper også mot vind, noe som gjør dette til et populært valg. Også kalt tunnel eller velv.

Værhane

En værhane snur seg med vinden, gir optimalt med gjennomtrekk og beskytter godt dersom det regner og blåser mye.

Roterende pipehatt

Denne hatten skaper et undertrykk mot gjennomtrekk, slik at all røyk siger opp og ut av pipa. Den er designet på en måte slik at ingen regn eller rusk kommer ned i pipen.

Bilder av forskjellige pipeløsninger

Hvordan vi jobber

01.

Gratis befaring

Du bestiller en befaring, enten via nettsiden eller så kan du ringe inn. Vi kommer til deg og utfører en gratis befaring. Befaringen er gratis dersom du er innen 30km fra Flekkefjord.

02.

Tilbud

Deretter vil våre kollegaer regne ut hva det kommer til å koste, og så tilbyr vi deg en pris. 

03.

Installasjon

Etter at du har godtatt tilbudet vårt, begynner vi installasjonen som avtalt. Dersom du har lyst å installere det selv, er det også mulig. 

04.

Inspeksjon

Til slutt tar vi en inspeksjon for å se at alt virker som det skal, og slik at du som kunde skal få minst mulig problemer senere!

Trenger du en gratis befaring?

Vi tilbyr gratis befaringer til hver av våre tjenester. Vi hjelper deg med alt! Trykk på knappen under for å komme til kontaktskjemaet. Vi kontakter deg så fort vi har mulighet. Vi tilbyr gratis befaring til alle innen 30km fra Flekkefjord.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer