Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Rekkverk og levegg

Vi tilbyr en variasjon av forskjellige rekkverk og levegger, både med glass og uten. Sjekk ut de forskjellige typene vi leverer!

Våre rekkverk og levegger

Oppgrader huset ditt med et stilrent rekkverk spesialtilpasset din stil.

Vi leverer en variasjon av forskjellige løsninger av rekkverk og levegger. Enten du ønsker dem i glass, uten glass, med eller uten stolper så har vi mulighet til å hjelpe deg. Vi er fleksible og finner en løsning som passer alle, uansett forskjeller. 

Hos oss tilbyr vi pene løsninger med solglass. Solglass er den beste måten for å holde ute sommervarmen uten å miste utsikten din. Solglass blokkerer nesten 70% av varmen, noe som er like effektivt som utvendige persienner. 

Vi er medlem av Glass og Fasadeforeningen. Vi sitter derfor med den beste kompetansen og kunnskapen innenfor glass. Per i dag er vi de eneste i Lister som er medlem i foreningen!

Nedenfor kan du se ulike løsninger vi har tidligere levert. 

Sjekk ut de forskjellige løsningene vi leverer

Hvordan vi jobber

01.

Gratis befaring

Du bestiller en befaring, enten via nettsiden eller så kan du ringe inn. Vi kommer til deg og utfører en gratis befaring. Befaringen er gratis dersom du er innen 30km fra Flekkefjord.

02.

Tilbud

Deretter vil våre kollegaer regne ut hva det kommer til å koste, og så tilbyr vi deg en pris. 

03.

Installasjon

Etter at du har godtatt tilbudet vårt, begynner vi installasjonen som avtalt. Dersom du har lyst å installere det selv, er det også mulig. 

04.

Inspeksjon

Til slutt tar vi en inspeksjon for å se at alt virker som det skal, og slik at du som kunde skal få minst mulig problemer senere!

Trenger du en gratis befaring?

Vi tilbyr gratis befaringer til hver av våre tjenester. Vi hjelper deg med alt! Trykk på knappen under for å komme til kontaktskjemaet. Vi kontakter deg så fort vi har mulighet. Vi tilbyr gratis befaring til alle innen 30km fra Flekkefjord.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer