Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

LING-løsningen fra Lister BLIKK

«Ling terrasseløsning» (populært kalt Ling-folien) fra Lister BLIKK AS brukes for å bygge en tett terrasse. Ling løsningen legges på bjelkelaget før terrassebord monteres. Løsningen monteres på langs med bjelkelaget og kan legges i lange lengder. Man unngår dermed skjøter og fare for lekkasje. 

Vi anbefaler Ling terrasseløsning fremfor beslag av blikkplater til dette formålet. En unngår da tverrgående skjøter (lekkasjefare) samt støy fra blikkplatene ved lek og annen aktivitet på terrassen. 

Våre håndverkere er innovatører, så de kan hjelpe deg med tekkingen uansett hvor i forløpet du er. Vi monterer folien slik at du enten kan gå på den, ha den under fliser, under tre og mer. 

Dersom du holder på å oppgradere huset og skal lage en terrasse selv, så kan du kjøpe membran og terrassefolie hos oss og montere det på egen hånd, hvis det ønskes.

Ling løsning til terrassetekking

Hvorfor velge LING-løsningen?

Ekstremt enkel å sette opp!

LING-løsningen er enkel å sette opp. Våre arbeidere er innovatører og kan derfor sette opp folien uansett hvor langt du har kommet på den nye terrassen. Dersom du ønsker å legge folien selv, kan det også gjøres. Det er veldig enkelt og her kan du se hvordan du kan gjøre det:

 

Rimelig

LING-løsningen er en rimelig men ekstremt effektiv løsning for terrassen din. Spar penger men også reduser støy og minimer sjansen for lekkasjer! 

Reduser støy

Ved å bruke tradisjonelle underlag som blikk vil sjansen for støy være større. Reduser støyen som forårsakes av lek eller annen aktivitet 

Unngå lekkasjer

LING-løsningen monteres på langs med bjelkelaget og kan legges i lange lengder. Dermed unngår man skjøter og lekkasjer. Vi anbefaler derfor denne løsningen fremfor blikkplater. LING-løsningen unngår tverrgående skjøter og reduserer støyen betraktelig. Velg LING!

Vurderer du LING-løsningen?

Vi kan ta en gratis befaring hos deg slik at vi, sammen med deg, kan finne ut av akkurat hva du trenger! 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer