Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Fujitsu Extreme Gulv

Fujitsu Extreme Gulv er utviklet for norden og de kalde vintertemperaturene som oppstår i Norge. Den er produsert med et lekkert design og bruker et miljøvennlig kjølemedie. På den måten kan du også spare miljøet!

Produktfordeler:

  • Støynivå på kun 22dB
  • Plasseres ved gulvet og har kun 20 centimeter dybde
  • Hindrer ising og gir behagelig varme inne selv ved -25°C.
  • Integrert Wifi og kan styres med smarttelefon
  • Energiklasse
  • Høy SCOP på 4.0

Vi leverer flere typer av denne modellen, ta kontakt eller sjekk ut produktbladet for å se forskjellen.

Vi tilbyr betalingsutsettelse!

I en klasse for seg selv!

Vår påstand er at denne varmepumpen er i en klasse for seg. Den er ikke bare tilpasset kalde vintertemperaturer, men spesialbygget for å takle ekstreme utfordringer.

Den har en stor varmeveksler som hindrer ising og er bygd med komponenter som takler kuldeperioder og gir behagelig varme inne selv ved -25 grader. Et godt førstevalg med andre ord.

 

Stillegående og plasseringsvennlig design

Extreme Gulv er en smal modell som plasseres nede ved gulvet. Den gir en effektiv luftstrøm som sprer varmen ut i rommet. Modellen er smal og har kun 20 centimeter dybde. Innedelen er også meget stillegående med bare 22dB(A) i «quiet»-modus.

 

Full kontroll der du er

En egen WiFi-adapter gjør det mulig å betjene varmepumpen direkte fra din smarttelefon, PC eller nettbrett. WiFi-adapteren er ekstrautstyr som kan bestilles og installeres sammen med montering av varmepumpen.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer