Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Panasonic Flagship HZ

Flagship-modellen til Panasonic er en pålitelig varmepumpe som bruker den nye NanoeX-teknologien for å fjerne lukt og hemme enkelte bakterier og virus. HZ-modellen til Panasonic er svært effektiv og kan holde på varmen selv ved utendørstemperaturer så lave som -35 °C.

Produktfordeler:

  • Lavt støynivå på kun 18dB
  • NanoeX luftrensesystem
  • Holder nominell kapasitet helt ned til -25 °C
  • Integrert Wifi
  • Energiklasse

Vi leverer flere typer av denne modellen, ta kontakt eller sjekk ut produktbladet for å se forskjellen.

Vi tilbyr betalingsutsettelse!

NanoeX luftrensesystem

Med den nye nanoeX teknologien får du uovertruffen virkningsgrad og komfort, kombinert med et banebrytende design. NanoeX fjerner lukt og forhindrer visse typer virus og bakterier effektivt (bakterier, sopp, pollen, virus og sigarettrøyk).

 

Høy energiklasse

Flaggskip modellen er laget i den beste energiklasse, A+++. Panasonics original inverter-kompressor, eller hjertet av varmepumpen, er svært energieffektiv. Reduserer driftskostnader betraktelig og varmer selv ned til -35°C.

 

Endringen som forandrer alt

De nye flaggskip modellene er utstyrt med det nye generasjons klimaanlegg, R32. R32 er et banebrytende kjølemiddel som er lettere å installere, sparer mer energi og har en mye lavere miljøpåvirkning.

 

En av Nordens mest kjøpte varmepumper

Effektiviteten, ytelsen, påliteligheten og stabiliteten er bare noen av grunnene som gjør flaggskipet til en av Nordens mest ettertraktede varmepumper. Panasonics driv for å innovere stopper aldri.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer