Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Panasonic Etherea NZ

Passer inn i mer eller mindre alle steder. Denne modellen er designet for å være en perfekt utskiftningspumpe

Produktfordeler:

  • Lavt støynivå på kun 19dB
  • Energiklasse
  • Svært slank og pent utseende, kun 19,4 cm
  • Integrert Wifi
  • Trådløs kontroller

Vi leverer flere typer av denne modellen, ta kontakt eller sjekk ut produktbladet for å se forskjellen.

Vi tilbyr betalingsutsettelse!

Reduser oppvarmingskostnadene for fritidsboligen og få et mer komfortabelt inneklima

Med funksjon for trinnløs justering mellom +8 og +15 grader kan du holde fritidshuset, garasjen eller hagestuen frostfritt uten å bruke mye energi. Hold driftskostnadene nede og samtidig få et bedre innendørsklima. Samtidig som du sparer penger og gjør miljøet en tjeneste, får du en renere innendørsluft og god kjøling på varme dager.

 

Perfekt som utskiftningspumpe

NZ Etherea er en kraftig, høyeffektiv og pålitelig varmepumpe året rundt. Grunnet Panasonics gjennomtenkte design er NZ-modellen perfekt som utskiftningspumpe.

 

Endringen som forandrer alt

De nye flaggskip modellene er utstyrt med det nye generasjons klimaanlegg, R32. R32 er et banebrytende kjølemiddel som er lettere å installere, sparer mer energi og har en mye lavere miljøpåvirkning.

 

Panasonic Comfort Cloud

Det nye komfort systemet til Panasonic gjør det super simpelt å styre strømforbruket med smarttelefonen din. Få de samme funksjonen på både fjernkontroll, smarttelefon, nettbrett og PC. Det eneste som må gjøres er å koble varmepumpen opp til WIFI.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer