Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Ventilasjon

Vi utfører ventilasjonsinstallasjon på boliger og industribygg. Både privat og offentlig

Våre dyktige håndverkere har mange års erfaring innen bolig- og næringsventilasjon. Vi monterer ventilasjonssytemer tilpasset ditt bygg, enten det er bolig eller industribygg. 

Våre systemer innebærer et stillegående aggregat som hjelper med å holde en balansert ventilasjon i bygget, slik at du får en optimal luftkvalitet. 

Vi tilbyr også service eller oppgradering av ventilasjonssystemet dersom det trengs. Ta kontakt, så sørger vi for et flott resultat!

Balansert ventilasjon

Den aller vanligste løsningen for boligventilasjon i Norge i dag er balansert ventilasjon. Fordelene er mange:

  • God kontroll på luftmengden i boligen
  • Gjenvinning av varme fra brukt luft. Du sparer dermed energi
  • Tilluft kan forvarmes ved behov.
  • Filtrering av utelufta før den fordeles i boligen
  • Jevner ut forskjeller i temperatur og luftfuktighet

Vi samarbeider med NilAIR som installeres sammen med ventilasjonsaggregatet vi leverer. NilAIR består av små slanger, fordelerbokser og ventiler som tar liten plass og gjør det umulige mulig. Tradisjonelle luftfordelingssystemer tar ofte mye plass og kan derfor være umulig å montere på spesielle byggekontruksjoner. NilAiR eliminerer denne problemstillingen på grunn av deres størrelse og fleksibilitet. Les mer om NilAIR her

Vi leverer også

Vi leverer også annet utstyr som kjøkkenhetter og baderomsvifter. Med ønske for egen montering selger vi også seperate ventilasjonsdeler i vårt verksted. Ta kontakt!

Hvordan vi jobber

01.

Gratis befaring

Du bestiller en befaring, enten via nettsiden eller så kan du ringe inn. Vi kommer til deg og utfører en gratis befaring. Befaringen er gratis dersom du er innen 30km fra Flekkefjord.

02.

Tilbud

Deretter vil våre kollegaer regne ut hva det kommer til å koste, og så tilbyr vi deg en pris. 

03.

Installasjon

Etter at du har godtatt tilbudet vårt, begynner vi installasjonen som avtalt. Dersom du har lyst å installere det selv, er det også mulig. 

04.

Inspeksjon

Til slutt tar vi en inspeksjon for å se at alt virker som det skal, og slik at du som kunde skal få minst mulig problemer senere!

Trenger du en gratis befaring?

Vi tilbyr gratis befaringer til hver av våre tjenester. Vi hjelper deg med alt! Trykk på knappen under for å komme til kontaktskjemaet. Vi kontakter deg så fort vi har mulighet. Vi tilbyr gratis befaring til alle innen 30km fra Flekkefjord.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer