Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Service

Vi gir deg service på

Vi hjelper deg gjerne med en rutinesjekk eller service dersom du trenger det. Ta kontakt via skjemaet nedenfor!

Service/rens av varmepumpe

I dag har nesten alle husstander i Norge en varmepumpe. De er en av de mest effektive varmekildene vi har, men for å opprettholde driften, økonomi og effekt er det viktig å utføre service og rens. 

De fleste produsenter anbefaler en service innen 2 år fra installasjonsdato, og deretter annehvert år. Dersom du har husdyr og/eller barn kan det bli behov for hyppigere rens. 

I tillegg krever produsenter at det har blitt gjort tilstrekkelig service og rengjøring dersom kundens garanti skal gjelde. Derfor vil du få full dokumentasjon av en eventuell varmepumpeservice, samt vi vil beholde kopier som kan ettersendes ved behov. 

 

Sammenligning av nytt og gammelt filter. Service på ventilasjonsfilter. Skifting av ventilasjonsfilter. Utføres av Lister Blikk

Utskift av ventilasjonsfilter

Her kan du se forskjellen på et godt brukt ventilasjonsfilter og et helt nytt. Vi hjelper deg med utskiftning slik at inneklimaet blir hygienisk og ventilasjonen blir mer effektiv og energisparende.. 

Et tett filter krever mer energi for å dra luften igjennom filteret og du vil derfor spare penger dersom du bytter filteret regelmessig. 

Hvordan vi jobber

01.

Gratis befaring

Du bestiller en befaring, enten via nettsiden eller så kan du ringe inn. Vi kommer til deg og utfører en gratis befaring. Befaringen er gratis dersom du er innen 30km fra Flekkefjord.

02.

Tilbud

Deretter vil våre kollegaer regne ut hva det kommer til å koste, og så tilbyr vi deg en pris. 

03.

Installasjon

Etter at du har godtatt tilbudet vårt, begynner vi installasjonen som avtalt. Dersom du har lyst å installere det selv, er det også mulig. 

04.

Inspeksjon

Til slutt tar vi en inspeksjon for å se at alt virker som det skal, og slik at du som kunde skal få minst mulig problemer senere!

Trenger du service?

Vi tilbyr gratis befaring på takettersyn. Varmepumpe service og rens av ventilasjon fremkaller en service-kostnad. Vi tilbyr gratis befaring til alle innen 30km fra Flekkefjord.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer