Vi tilbyr betalingsutsettelse opptil 180 dager!

Tak- og terrassetekking

Taktekking

Vi hjelper deg med å identifisere og reparere lekkasjer. Ved hjelp av membranfolie så kan vi hindre lekkasjer og varmetap på en enkel og effektiv måte. På verkstedet vårt lager vi og tilpasser beslag som er med på forebyggingen av lekkasjer.

Vi hjelper deg med taksikring, ved å velge ut riktige snøfangere som kan begrense snøras og skadene det påfører. Vi monterer også takstiger slik at feiermesteren kan enkelt komme seg opp til pipen.

Bestill en gratis befaring så hjelper vi deg!

Noen prosjekter

Terrassetekking

«Ling terrasseløsning» (populært kalt Ling-folien) fra Lister BLIKK AS brukes for å bygge en tett terrasse. Ling løsningen legges på bjelkelaget før terrassebord monteres. Løsningen monteres på langs med bjelkelaget og kan legges i lange lengder. Man unngår dermed skjøter og fare for lekkasje. 

Vi anbefaler Ling terrasseløsning fremfor beslag av blikkplater til dette formålet. En unngår da tverrgående skjøter (lekkasjefare) samt støy fra blikkplatene ved lek og annen aktivitet på terrassen. 

Våre håndverkere er innovatører, så de kan hjelpe deg med tekkingen uansett hvor i forløpet du er. Vi monterer folien slik at du enten kan gå på den, ha den under fliser, under tre og mer. 

Dersom du holder på å oppgradere huset og skal lage en terrasse selv, så kan du kjøpe membran og terrassefolie hos oss og montere det på egen hånd, hvis det ønskes.

 

 

 

Ling løsning til terrassetekking

Noen av våre løsninger

Hvordan vi jobber

01.

Gratis befaring

Du bestiller en befaring, enten via nettsiden eller så kan du ringe inn. Vi kommer til deg og utfører en gratis befaring. Befaringen er gratis dersom du er innen 30km fra Flekkefjord.

02.

Tilbud

Deretter vil våre kollegaer regne ut hva det kommer til å koste, og så tilbyr vi deg en pris. 

03.

Installasjon

Etter at du har godtatt tilbudet vårt, begynner vi installasjonen som avtalt. Dersom du har lyst å installere det selv, er det også mulig. 

04.

Inspeksjon

Til slutt tar vi en inspeksjon for å se at alt virker som det skal, og slik at du som kunde skal få minst mulig problemer senere!

Trenger du en gratis befaring?

Vi tilbyr gratis befaringer til hver av våre tjenester. Vi hjelper deg med alt! Trykk på knappen under for å komme til kontaktskjemaet. Vi kontakter deg så fort vi har mulighet. Vi tilbyr gratis befaring til alle innen 30km fra Flekkefjord.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du bruken av informasjonskapsler.   Les mer